La “Plataforma a Favor del Coneixement del Valencià per a l’Accés a un Lloc de Treball de les Administracions Valencianes” convoca una concentració a dimarts 29



Avui, dimarts 29, concentració pel requisit en la funció pública
Dimarts 29 de juny de 2010, està prevista la discusió i possible aprovació en el Ple de les Corts Valencianes del projecte de nova llei de la Funció Pública Valenciana.

Amb aquest motiu, els representants de la “Plataforma a Favor del Coneixement del Valencià per a l’Accés a un Lloc de Treball de les Administracions Valencianes” hem decidit de convocar una concentració demà dimarts 29 a les 12,30 h. davant del Palau de la Generalitat, en la plaça de Manises, per a donar a conèixer la seua valoració del projecte de llei i del seu tràmit parlamentari.

 

 

L’elecció de la plaça de Manises com a lloc de la concentració està motivada per la dificultat de fer-la davant les Corts i perquè és el Govern valencià l’autor del projecte i, per tant, el destinatari de les reivindicacions de la Plataforma.

La Plataforma compta amb el suport dels Grups Parlamentaris de l’oposició (PSPV-PSOE, Compromís i EUPV), els partits progressistes i nacionalistes (PSPV, EUPV, BNV, IPV, ERPV), tots els sindicats (UGT, CCOO i Intersindical Valenciana), les principals associacions culturals (Acció Cultural del País Valencià, Ca Revolta, Federació d’Escola Valenciana, Societat Coral el Micalet…) i FAPA-València.

El Punt + Avui
Vilaweb


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de