Reclamem diàleg al Govern valencià



Avui, divendres 17 de desembre de 2010 a les 12 hores, Acció Cultural del País Valencià ha presentat junt amb altres vint-i-quatre entitats representatives de tots els sectors de la cultura (des dels actors al món del llibre, des de la dansa a les arts escèniques, des dels gestors a l’associacionisme cívic) del País Valencià, una petició de reunió amb el president de la Generalitat valenciana, davant la manca d’una política cultural per part del Govern.

 

 

Les entitats hem elaborat conjuntament un decàleg amb propostes de mesures per al sector (document adjunt), que insta la Conselleria de Cultura a què cree polítiques de suport a les indústries culturals, i que pose fre a les reduccions pressupostàries de cara a què la cultura ocupe el posicionament social que es mereix.

En aquesta línea, les entitats hem demanat una reunió al president de la Generalitat per escrit i per registre d’entrada per a tractar la greu situació del sector, a causa de l’abandó que pateix per part del Govern autonòmic. Ara, doncs, esperem la resposta del president Camps.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de