Esquerra Unida col·labora en el pagament de la multa del Consell a ACPV


eupv-acpv-ajudes

 

La candidata d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Marga Sanz i el candidat d’EUPV a l’Alcaldia de València, Amadeu Sanchis, es reuniren el passat 20 d’abril amb el president d’Acció Cultural del País Valencià, Eliseu Climent i amb el secretari general de l’entitat, Toni Gisbert, a qui transmeteren  la “total col·laboració” de l’organització d’esquerres en el finançament de la multa imposada pel Consell a ACPV per les emissions de TV3 en els seus repetidors. Esquerra Unida, a més, va  manifestar l’excel·lent sintonia de la formació amb l’entitat cultural.

Sanz va destacar que Esquerrra Unida té unes relacions “magnífiques amb ACPV i com no podia ser d’altra manera els mostrem el nostre total recolzament davant la persecució que estan patint per part del govern del PP, qui ha encetat des de ja fa massa temps una autèntica caça de bruixes pel tema dels repetidors. EUPV estarà al costat d’ACPV i aportarem la nostra ajuda per a finançar la multa”, va anunciar. 

La dirigent d’esquerres va subratllar també que el programa electoral d’EUPV “segueix mostrant  la ferma aposta per la normalització i el recolzament a la nostra llengua així com a la nostra cultura, un apartat aquest en el què ACPV treballa de valent i és un exemple a seguir”, va indicar.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de