Mitjans en paper i digitals, webs i blogs es mobilitzen per ajudar ACPV a pagar les multes per TV3



La Federació Llull i la Fundació PuntCat han fet una crida sota el lema “Internet solidària”, que ha trobat un ampli ressò

Diversos mitjans escrits i digitals feren el passat 11 de maig una crida conjunta de solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià (ACPV) davant les multes que el Govern valencià ha imposat a aquesta entitat per les emissions de TV3 al País Valencià. La crida, encapçalada per la Federació Llull (formada per Òmnium Cultural, Obra Cultural Balear i la mateixa ACPV) i la Fundació PuntCat (responsable del domini .cat d’Internet), ha comptat amb el suport de mitjans com ara el setmanari El Temps, els diaris Avui, El Punt, El 9 Nou o el Diari de Balears, l’Associació Catalana de la Premsa en Català i diaris digitals com són Vilaweb, Nació Digital.cat, Directe,  Crònica.cat o Tribuna.cat, entre d’altres. També ha tingut ampli ressò entre webs d’entitats i associacions i en blogs individuals.

En l’àmbit digital, la mobilització ha dut el nom d’“Internet solidària”, i ha implicat webs i blogs en un nombre creixent. A més, ha saltat a Facebook i Twitter, amb un ritme també creixent a mesura que avançava el matí de l’11 de maig.

La iniciativa ha estat per  animar la realització de donacions econòmiques per poder fer front al pagament de les multes.

A la web d’ACPV podeu consultar la llista actualitzada d’adhesions que encara continuen produïnt-se, així com de notícies relacionades, i seguir el ressò de la iniciativa a Facebook i Twitter.

Aquesta mobilització tindrà continuïtat els pròxims dies amb noves iniciatives destinades a mantenir el bon ritme de donacions per tal de fer possible el pagament de les multes.



Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de