Continuen amb bon ritme les aportacions per pagar les multes



Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ja ha pagat 200.000 euros a la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació de la Generalitat Valenciana en concepte de pagament de les dues multes imposades a la nostra entitat per les emissions de TV3. El primer pagament de 130.000€ el va efectuar el 28 d’abril i el segon de 70.000€ el passat 13 de maig.

El ritme de recollida de donacions és, per tant, extraordinari, i més si tenim en compte el context de crisi econòmica. A hores d’ara tenim recaptats 50.000 € més que s’han recollit en menys d’una setmana.

Ara amés de les donacions populars comença la campanya Art en Acció i en aquest sentit una de les primeres aportacions ha estat la de Laia Fausto i Daniel Piquer, veïns de Suera, que han volgut ajudar Acció Cultural a través de l’obra de Bartomeu Ferrando “Gotes de parla”.

Tot i que des d’ACPV valorem molt positivament el ritme de donacions, no podem baixar el ritme i animem a que feu el màxim de difusió per tal de poder aconseguir l’important repte d’arribar als 800.000€ necessaris per tal que no deixen també sense senyal a la nostra entitat.

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de