150 persones celebren els 10 anys del Casal de Crevillent


x-aniversari-casalcrevillent

Al voltant de 150 persones assistiren als actes del X Aniversari del Casal Jaume I de Crevillent el passat divendres 1 de juliol de 2011, els quals comptaren amb el tradicional lliurament dels Premis Jaume I-Casal de Crevillent, d’un Concert de Pep Gimeno “Botifarra” i d’un Sopar Solidari amb ACPV i per TV3.

Tots els assistents, inclòs el cantant de Xàtiva, destacaren l’afluència massiva de públic, així com la gran tasca organitzativa que van dur a terme els membres del Casal. En paraules de Pep Gimeno “Botifarra”: “l’acollida, l’entrega i la complicitat de la gent de Crevillent m’han sorprés i emocionat profundament”. El Sopar Solidari amb ACPV va cloure aquesta gran festa d’aniversari, i que era plena de simbolisme, ja que, justament fa 10 anys, l’1 de juliol de 2001, el Casal obria les seues portes amb la presència d’Eliseu Climent, Toni Gisbert i d’unes 400 persones que assistiren a la inauguració.

El Casal Jaume I de Crevillent, juntament amb el d’Elx, s’ha consolidat com una de les delegacions d’ACPV amb més empenta i repercussió entre la societat civil local i comarcal.

Per molt anys!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de