Èxit d’assistents al Cicle Tastant Tastant del Casal d’ACPV de la Vall d’Albaida


tast003

 

Per segon any consecutiu ha tingut lloc el Cicle Tastant Tastant al Casal d’ACPV de la Vall d’Albaida. Un cicle que va nàixer amb la intenció de donar a conèixer la nostra cultura gastronòmica des d’un punt de vista que combinara tradició i innovació amb productes de la nostra terra.

El tast d’herbero encetava aquesta segona edició que enguany ha tingut lloc al mes de juliol. En aquest tast Paco Garrido ens va explicar les diverses varietats d’herbes que podem utilitzar per fer licor d’herbes, les qual poden variar en nombre des de dues fins cinquanta. En aquesta àmplia variació cadascú hauria de trobar quines són les herbes que més li agraden per tal d’elaborar el licor més adequat per a cada paladar.

A més vam poder tastar quatre tipus de licors: licor d’herbes, licor d’herbes amb timó reial, licor d’aranyons i salvieta.

Vam continuar amb el tast de cervesa, aquesta vegada a càrrec de la cervesa Gram. Josep, de Cerveses Montacabrer, ens va explicar els ingredients utilitzats per elaborar la cervesa que ens presentava, així com la manera totalment tradicional d’elaboració.

Amb el tast d’embotit vam posar fi a aquest cicle. En aqueta ocasió el tast anava a càrrec de Vicent Ruiz, de la carnisseria i xarcuteria Casa Vicent.

 

tast001

 

tast002


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de