El Correllengua continua el seu recorregut pel País Valencià



L’Alcaldessa d’Elx rebrà la Flama de la Llengua

El passat 29 de setembre la Flama de la Llengua va arribar a terres castellonenques on fins el dia 22 d’octubre recorrerà més de 30 poblacions. Fins el moment ja ha passat per Benicàssim, Nules, la Vilavella, Les Coves, La Salzedella, Sant Mateu, Les Alqueries, Moncofa, Vila-real, Grau de Castelló, Almassora i Castelló de la Plana, on participaren més de 2000 persones en la cercavila que va tindre lloc el divendres passat, acompanyada de dimonis, dolçainers, entitats, AMPAs, partits i sindicats… i que va recórrer els carrers Rafalafena, plaça Maria Agustina, Major, plaça de la Pau, Gasset, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla i avinguda del Rei en Jaume, on es va procedir a la lectura del Manifest i a les ofrenes al rei i a la senyera.

La primera ciutat del sud que visitarà la Flama en aquesta XVI edició del Correllengua serà Elx. Així, el dimecres 5 d’octubre pel matí serà rebuda pels 708 alumnes de primària dels Col·legis Jaume I, Miguel de Cervantes, Clara Campoamor i El Toscar d’Elx al Gran Teatre de la capital del Baix Vinalopó, alumnes que després de rebre la Flama gaudiran de l’obra “El Geperut i el Bolet Magic” a càrrec de la companyia  La Nena Crea. 

A les 21:00 hores la Flama arribarà al Saló de plens de l’Ajuntament d’Elx,  on serà rebuda per l’alcaldessa Mercedes Alonso. A continuació es procedirà a la lectura del Manifest del Correllengua 2011 per part d’alumnes de l’Institut Tirant lo Blanch d’Elx i tancaran l’acte la colla de dolçainers i tabaleters El Cascabot.

A les 22 hores, la Flama arribarà al Casal d’ACPV d’Elx, on els organitzadors del Correllengua d’Elx, el Casal d’ACPV  i l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir, convidaran als seus acompanyants a un vi d’honor.

Notícies relacionades: Levante-emvVilaweb


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de