Acció Cultural participarà en la manifestació del 9 d’Octubre



Joves d’Acció portarà la Flama de la Llengua

Un any més, ACPV participarà en la manifestació del 9 d’Octubre, que enguany sota el lema “Som País Valencià. Volem decidir” eixirà a les 18h. des de la Plaça Sant Agustí de València. La participació d’enguany serà especial, ja que després d’alguns anys, ACPV a través de la seua secció juvenil, Joves d’Acció portarà durant el recorregut de la Manifestació la Flama de la Llengua. Des d’Acció Cultural us animem a què aneu darrere de la pancarta del Correllengua que enguany ret homenatge a Enric Valor i a Manuel Sanchis Guarner.

Amb motiu de la XVI edició del Correllengua al País Valencià aquest cap de setmana tindran lloc tota classe d’activitats:
Avui divendres a Betxí hi haurà cercavila i lliurament dels premis “Betxinencs de l’Any”, a Benissa Minicircuit de rondalles, a Pedreguer cercavila i actuació de M&M, a Alcoi i L’Orxa cercavila, a Elx II Sopar Homenatge a Vicent Andrés Estellés, a Montserrat cercavila, sopar i espectacle teatral amb “L’apartament Borja” (més informació) i a l’Alcúdia els XVIé Premis Jaume I.
Dissabte 8 a Elx Ofrena floral a l’estàtua de Jaume I, a Vinaròs cercavila, a Cullera hi haurà esmorzar popular, lectura de poemes i dinar popular.
Diumenge 9 a El Campello Escenificació de la conquesta de la ciutat de València, processó cívica del Penó de la Conquesta, dansà popular i dinar fester, a Ontinyent cercavila al Barri del Llombo, a Carcaixent Homenatge a Jaume I i a Sueca cercavila i ofrena al monument de Joan Fuster.

Podeu consultar l’agenda completa al web del Correllengua



Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de