La manifestació del 9 d’octubre reclama al president Fabra passar de les paraules als fets



 

El diumenge 9 d’octubre va tenir lloc a València la tradicional manifestació del dia del País Valencià, convocada per la Comissió 9 d’Octubre, formada per partits, sindicats i entitats, entre les quals ACPV. El coordinador d’ACPV, Toni Gisbert, va compartir la pancarta de capçalera amb els representants de la resta d’organitzacions. També acompanyava l’obertura de la manifestació la Flama del Correllengua, portada per Clàudia Canós, de Joves d’ACPV. El manifest final va ser llegit per Enric Valor i Hernàndez, fill d’Enric Valor.

El coordinador d’ACPV va reclamar al president Fabra passar de les bones paraules (que per elles ja són un canvi respecte a l’època del dimitit i imputat expresident Camps) als fets, tot fent una primera llista de propostes concretes i positives que el Govern valencià, si té voluntat real de canvi, podria impulsar ja: permetre la recepció de TV3 i retirar els expedients i les multes contra ACPV, retirar l’anomenat Decret Font de Mora, incorporar-se a l’Institut Ramon Llull, aparcar definitivament la política de grans espectacles i impulsar l’economia productiva amb acords amb els agents socials, introduir el requisit lingüístic en la llei de la funció pública, entre d’altres.

La manifestació va transcorrer amb normalitat i en un ambient festiu.

Notícies relacionades: ACNAraAraAvuiCrònicaDirecte El DebatEl DiariEl PaísEl Singular DigitalLa Información Las ProvinciasLevante-emvRacó CatalàVilawebVilawebVilaweb

mani-9Octubre2011_05_FotoPRATSiCAMPS
 
 
mani-9Octubre2011_11_FotoPRATSiCAMPS

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de