Un centenar de professors de secundària participen en la inauguració de la secció d’ensenyament d’ACPVEl dissabte 29 d’octubre va tenir lloc la presentació pública de la Secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València, seu de l’entitat. Aquesta presentació va tenir forma de jornada de treball titulada El futur de l’ensenyament, cap a un aprenentatge col·laboratiu”, i hi van participar un centenar de professors i professores de secundària, socis de l’entitat, de l’àrea metropolitana de València.

En la jornada també es va presentar el manifest fundacional de la Secció, que fixa els seus objectius de treball, i es va anunciar l’inici d’un programa d’implantació territorial de la Secció mitjançant la realització de reunions i jornades com aquesta en totes les comarques valencianes.

Els responsables de la Secció van valorar molt positivament la jornada, així com l’assistència i l’interès dels participants en la proposta d’articulació organitzativa i en els objectius fixats per la Secció.

Manifest de la Secció d’Ensenyament

Notícies relacionades: El Punt Avui


Etiquetes: ensenyament

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de