Jaume Cabré presenta “Jo confesso” a València


Núria Cadenes, Jaume Cabré i Francesc Calafat

Dijous 10 de novembre l’escriptor Jaume Cabré va presentar el seu darrer llibre, “Jo confesso”, en un acte organitzat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. La presentació va consistir en un dinàmic i interessant diàleg de l’autor amb l’escriptora i periodista Núria Cadenes i el crític literari Francesc Calafat. Toni Gisbert, secretari d’ACPV, va donar la benvinguda en nom de l’entitat al nombrós públic que va deixar xicoteta la sala d’actes de l’OCCC. Després del diàleg a tres, es va donar la paraula al públic. Finalment, l’autor va signar exemplars del seu llibre als assistents que així ho desitjaren.

Entre el públic hi havia diversos escriptors, com Manolo Molins, Ramon Guillen, Francesc Mompó, Mercè Climent, Josep Ballester, Lluís Roda, Esperança Camps…

Prèviament a l’acte, ACPV va organitzar una jornada molt intensa de trobades de l’escriptor amb la premsa local, amb la intenció de promoure l’obra en particular però també la literatura catalana en general, i la seua divulgació i valoració al País Valencià.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de