Lliurament dels premis als guanyadors del Concurs de Dibuix del Correllengua 2011



Durant aquesta setmana han tingut lloc els lliuraments dels Premis als guanyadors del Concurs de Dibuix del Correllengua 2011. 

Dilluns 28 de novembre pel matí, els alumnes de sisé de primària del CEIP Lluís Vives d’Ontinyent van rebre el Premi Col·lectiu de la mà de M. Àngels Moreno, delegada d’ACPV a la Vall d’Albaida, qui els va lliurar un diploma acreditatiu, cartells de l’auca que havien il·lustrat i un lot de llibres per la biblioteca de l’aula, així com un llibre per a cadascun/a dels i de les alumnes.

Per la vesprada, Anna Oliver, delegada d’ACPV a la Ribera Alta li va lliurar a l’alumna Inma Soler Iborra de l’Escola “Alborxí” d’Alzira, un diploma acreditatiu del Tercer Premi i un lot de llibres.

El guanyador del Primer Premi, Martín Iserte Puchol del CEIP “Grangel Mascarós” de l’Alcora (L’Alcalatén), i Martin Fernández Herrera del CEIP “Carlos Sarthou” de Vila-real (Plana Baixa), guanyador del Segon Premi, reberen els corresponents diplomes acreditatius i el lot de llibres el dimarts 29 de novembre i el dijous 1 de desembre, respectivament, de la mà de Manel Carceller, delegat d’ACPV a la Plana Baixa.

Des d’ACPV volem agrair la participació de tots els centres d’infantil i primària en aquesta primera edició del Concurs d’Auques del Correllengua i destacar el compromís de la majoria del professorat, alumnat, mares i pares amb l’escola pública i en valencià. 

Al mateix temps, lamentem que el Partit Popular rebutjara, en la Comissió de Cultura del passat 28 de novembre, la proposta de Compromís perquè s’instara al Consell a atorgar-li a un dels nostres homenatjats, Enric Valor, l’Alta Distinció de la Generalitat a títol pòstum.

 

Notícies relacionades: Mediterraneo

 

martin-iserte-01

 

martin-fernandez01

 

inma-soler

 

 ceip-lluis-vives-ontinyent


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de