Pau Alabajos en concert a València



Al Col·legi Major Lluís Vives de València, entrada gratuïta.

El cantautor de Torrent, Pau Alabajos, juntament amb membres de l’Associació Estellesiana ‘Rodonors Invictes’ ens presentaran la seua particular visió sobre el poeta de Burjassot.

Després de Miquel Gil, que ens va oferir un concert amb temes propis, versions i poemes d’Estellés musicats, Pau Alabajos continua el dijous 8 de març el cicle dedicat a Vicent Andrés Estellés enquadrat dintre del projecte del Centre Ovidi Montllor “Poesia i Cançó”. Aquest cicle reunirà al llarg del mes de març diversos actes dedicats al poeta de Burjassot en els que participaran diferents artistes, músics, poetes i escriptors.

Aquest concert s’inclou dintre del projecte “Poesia i Cançó” del Centre Ovidi Montllor patrocinat per Unnim Obra Social i amb la col·laboració de la Universitat de València.
El concert es celebrarà al Col·legi Major Lluís Vives, Av. Blasco Ibáñez, 23, València, a les 19:30h i l’entrada serà gratuïta.

Altres actes del cicle previstos al Col·legi Major Lluís Vives:
– divendres 23 de març a les 19:30h:Marquet presentant: Plantar-li cara a la vida.
– divendres 30 de març a les 19:30h:Pau Miquel Soler presentant: L’amor o la guerra. Mural del País Valencià.+ Manel Rodriguez-Castelló

 

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de