Jornada ComparTic. Superem limitacions1entretants, Xarxa Cooperativa d’Experiències TIC per a l’Ensenyament en Valencià,  ha organitzat una nova jornada formativa, en col·laboració amb la Secció d’Ensenyament d’ACPV que combinarà una mostra d’experències amb tallers pràctics. Es realitzarà a lIES Jordi de Sant Jordi (Alcalde Gisbert Rico, 24. 46013. València), on ens trobarem el dissabte dia 31 de març.

PROGRAMA

 

En aquest enllaç teniu el formulari per inscriure-vos a la IV Jornada ComparTIC d’1entretants.

 • Data: 31 de març, dissabte.
 • Hora: de 9:30 a 14:00 hores.
 • Lloc: IES Jordi de Sant Jordi.

09:00 Recepció de participants.

09:30 Ramon Barlam. “Ensenyar en la societat del coneixement”

 • Ramon Barlam és membre fundador, amb altres companys, de la xarxa educativa Lacenet. Codirector del projecte Espurn@, formador de l’equip Àmbit-TIC de la Universitat Autònoma de Barcelona i impulsor de diversos projectes telemàtics col·laboratius. Professor consultor de pràcticum en els estudis de psicopedagogia de la UOC. De 2000 a 2008 va coordinar el suplement trimestral “TIC” a les revistes Guix. Elements d’acció educativa i Aula de innovación educativa. Autor de diversos articles, ha presentat comunicacions en diversos congressos i jornades d’àmbit nacional i internacional, relacionades amb l’ús educatiu de les TIC. Va ser premi Bages de Cultura l’any 1996. Membre de la comunitat catalana de WebQuest (5centims5.blogspot.com/). [Ressenya extreta del llibreOrdinadors a les aules. La clau és la metodologia, Carme Barba i Sebastià Capella (coord), Editorial Graó, 2010, Barcelona.]

10:30 Experiències

 • Natxo Moral: “La lectura com a experiència: la lectura a Twitter”.
 • Bàrbara Peris: “Rondalles valencianes digitals”.
 • Carles Simarro: “Les xarxes socials a les aules de primària”.
 • Ramon Peris i Vicent Ferrer: “Google Apps en l’ensenyament i la gestió de centres”.
 • Pilar Arnal : “El blog ‘Imaginació al Poder’”.

11:30 Descans

12:00 Tallers (És recomanable que porteu el vostre propi portàtil o que pugueu compartir el d’algun company o companya en cas de no tenir-ne).

 • Blogs, a càrrec d’Anna Gascón, i Francesc Gascó
 • Edmodo, a càrrec de Carles Simarro
 • Twitter, a càrrec de Laura Santacruz
 • Aplicacions i documents de Google per a compartir, a càrrec de Ramon Peris i Vicent Ferrer.

13:30 Cloenda i conclusions

La jornada és gratuïta per al membres de l’Associació Un entre tants. Si voleu fer-vos-en socis podeu omplir aquest formulari i ingressar la quota anual (20 €) en aquest compte corrent: 3159 0015 80 2228179822, de Caixa Popular.

Per a la resta de participants, el cost de la jornada és de 5 €.

alt


Etiquetes: ensenyament

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de