“La literatura que fa pensar” (Joan Fuster a Secundària)Continuant amb el cicle de conferències organitzat per la Secció d’Ensenyament d’ACPV en homenatge a Joan Fuster, demà dijous 4 d’octubre a les 19.00h. a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, Antoni Sales, presentat per Queti Baixauli, parlarà sobre l’aplicació de l’obra de Joan Fuster per a estudiants de secundària.

Antoni Sales és nascut a Riola en 1964. Llicenciat en Filologia Hispànica, en la branca de Filologia Valenciana, per la Universitat de València en 1987. Des de 1989 treballa de professor de Valencià, professió que ha exercit als instituts Joan Fuster de Sueca, L’Assumpció d’Elx, Secció de Secundària de Benetússer i Maria Carbonell i Sánchez de Benetússer, on treballa actualment. 

Coautor de llibres de text de 1r i 2n de Batxillerat de l’editorial Bromera i de primer a quart d’ESO de l’editorial Teide. 
En l’any 2003 va publicar l’experiència “La literatura que fa pensar” al número 405 d’Escola Catalana, dedicat a la figura de Joan Fuster. 

Queti Baixauli és llicenciada en Filologia Hispànica, en la branca de Filologia Valenciana, per la Universitat de València. Actualment —de fet mitja vida— és professora de Valencià d’Ensenyament Secundari. Interessada en l’ús de les noves tecnologies en l’ensenyament. Pertany a l’associació didàctica “Un entre tants”.


Etiquetes: ensenyament

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de