II Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques entre els territoris de parla catalanaAcció Cultural us convida a la II Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques entre els territoris de parla catalana

Amb aquest títol, els divendres 1 i el dissabte 2 de febrer de 2013 tindrà lloc a Tarragona la segona edició d’una important iniciativa arran de la primera experiència, celebrada fa dos anys, entorn de l’intercanvi d’experiències pedagògiques dels diferents territoris de llengua catalana, organitzades temàticament entorn d’un tema central, que enguany és “Ensenyar a llegir avui”.

La Secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) participa com a entitat organitzadora en la jornada, en la que col·laboren institucions i associacions.

Per a més informació i inscripcions, consulteu el programa


Etiquetes: ensenyament

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de