Concert 27 d’Abril 2013La tradicional manifestació que Acció Cultural organitza amb motiu de la diada del 25 d’Abril, aquest any tindrà lloc el proper dissabte 27 d’abril. Tot seguit, com és habitual, hi haurà a Burjassot un concert reivindicatiu que, com veuràs a l’arxiu adjunt, comptarà amb les següents actuacions: 

FERMIN MUGURUZA

El 2013, sis anys després, torna a la carretera el conegut cantant basc amb un tour ple de celebracions. D’una banda el seu 50 aniversari, mig segle de reivindicacions, lluites, trobades i desencontres. De l’altra, 30 anys de recorregut musical, des de Kortatu a Negu Gorriak i ara com a FERMIN MUGURUZA KONTRAKANTXA.

ORXATA

presenten el seu darrer disc 3.0. que han enregistrat en Islàndia, amb temes tan contundents com Colp a Colp, Coopera, Vaga Mundial Indefinida i les ja conegudes Palmera Destroy, Me la fiques more i Gerontifada, postelectrònica i cúmbia de marjal. 

AT VERSARIS

La banda formada per Pau Llonch (ex membre de Batzak), Rodrigo Laviña (ex membre de Pirat’s Sound Sistema) i Joan Riera o DJ Singular presentarà també nou disc: No Fear. Les lletres del grup toquen un gran ventall de temàtiques, entre les quals destaquen les que posen de manifest la seva militància anticapitalista 

 

Pots adquirir la teua entrada de forma anticipada (12€ per als socis d’ACPV, 15€ per als no socis ) a la plana web de ticketea. A taquilla, les entrades tindran un preu de 18€. 
http://www.ticketea.com/fermin-muguruza-orxata-at-versaris-27-abril-burjassot

 

Podràs fer-ho també físicament als següents punts de venda:

Octubre Centre de Cultura Contemporània. Sant Ferran, 12. València.
El Racó de la Corbella. Maldonado, 46. València.
Terra. Centre social – Bar. Baró de Sant Petrillo, 9. València.
Ca revolta. Santa Teresa, 10. València


Més informació i contacte: info@acpv.cat

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de