L’AELC premia Manuel Molins i Vicent Salvador, socis d’ACPV, i el Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia



Acció Cultural del País Valencià (ACPV) està d’enhorabona per un triple motiu: l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) va atorgar el passat divendres 7 de juny els XXIII Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, i tres dels premis van ser per a socis de la nostra entitat, que veuen així reconegut el seu meritori treball.

Discurs de Manuel Molins – PDF

En la categoria d’assaig el jurat va guardonar l’estudi Figures i esbossos. Estudis sobre literatura valenciana contemporània (Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert), de Vicent Salvador; en la categoria de teatre l’obra guanyadora ha estat València, Hollywood, Iturbi (Un. de València), de Manuel Molins. Així mateix, la Junta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana al País Valencià va acordar atorgar el Premi a la millor iniciativa de difusió a l’Associació Cultural Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia.

D’altra banda, ACPV vol expressar la seua felicitació pública als nous membres de la Junta valenciana de l’AELC (la vicepresidenta Gemma Pasqual i els vocals Núria Cadenes, Carles Cortés i Francesc Mompó), que substitueixen Ramon Guillem, Isabel Robles i Salvador Company després d’una molt bona gestió.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de