Obertes les inscripcions per l’Amplifica’t 2013



Ja estan obertes les inscripcions per a l’Amplifica’t el concurs de música, tradicionalment organitzat per Joves d’Acció, per promocionar els grups joves que canten en català enguany organitzat per a Plataforma per l’Ús del Valencià a Elx (El Tempir d’Elx, Casal Jaume I d’Elx, Joves d’Elx per la Llengua, Xiquets d’Elx, Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó) i Joves d’Acció (ACPV) amb la col·laboració de Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx.

 

CINQUENA EDICIÓ DE L’AMPLIFICA’T

CONCURS DE GRUPS JOVES DE MÚSICA EN CATALÀ

L’objectiu d’aquest concurs és el de promoure els grups joves que canten en català. El que diferencia aquest concurs d’altres que tenen lloc al País Valencià és l’edició d’un CD promocional online i l’oportunitat de poder actuar en el Jovestiu 2014, festival de música i trobada juvenil organitzada per Joves d’Acció, secció juvenil d’ACPV.

Hi pot participar qualsevol grup o solista que residisca en l’àmbit territorial de l’Estat Espanyol i que el 50% dels seus components siguen menors de 35 anys. Els grups hauran de ser formacions que canten els seus temes en català.

El concurs va adreçat a aquelles formacions musicals que s’emmarquen en el pop-rock, música d’autor, folk i les seues variants, estils propers (rock’n’roll, heavy, hardcore, trash, ska, reggae, electrònica) i derivats de la fusió i el mestissatge musical.

Podeu consultar les bases al següent enllaç.

I us podeu inscriure ací.

Levante-emv: Amplifica´t ja està en marxa



Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de