Sota el signe de Saturn (Aventures per la ciutat de València)



Dissabte 21 de setembre. Preu: 13 euros

Saturn és metàfora del geni, del déu terrible que es capaç de devorar els seus fills tan aviat com els engendra. Saturn, déu del temps, ens ofereix a València una cita sorprenent: amb una trobada en la tercera fase entre un àngel i una jove de Natzarè. Es el triomf del Renaixement, on hi ha un artista excepcional: ell i son pare i una colla de descendents i ajudants d’un destacat taller. Es tracta de Joan de Joanes i de Vicent Macip. Podrem descobrir el misteri d’una obra excepcional: un casament virtual. “Místic”, deien a l’època. I, continuarem amb unes portes, unes portes que deixen entrar al paradís. I, acabarem veient com Jesús i la seua Mare semblen els protagonistes d’una època on els cossos comencen a ser perfectes.

Reserves i inscripcions operades des de: www.esplaiviatges.com – Cal donar-se d’alta com a usuari o bé telefonar al 96 351 12 74

ITINERARI

A les 10 hores ens trobarem a la porta del Museu de Belles Arts per a contemplar les obres que ens mostren senyals de Saturn. De la mà dels genials Macip i del déu Saturn recorrerem els més significatius monuments del centre de la ciutat de València per a observar les genialitat de la saga dels Macip i desvetllar els misteris que ens deixaren mig amagats.

Ens acompanyarà Vicent Moreno, escriptor i productor d’audiovisual. Inscripcions a partir del 13 de setembre 2013. Preu: 13 euros.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de