Actuació de Dani Miquel, el cantacançons a Crevillent



El Casal Jaume I de Crevillent-Acció Cultural del País Valencià ha organitzat per al proper dissabte 19 d’octubre, a les 6 de la vesprada i en la Casa de Cultura de Crevillent, l’actuació “Musiqueries” de Dani Miquel, el Cantacançons, un espectacle de música, contes i animació on s’apleguen trradició i modernitat i que de ben segur serà el goig dels més menuts i també dels adults. Aquest actuació s’emmarca dins dels actes organtizats amb motiu del Correllengua 2013 que anualment organitza la nostra entitat.

 

Dani Miquel és dolçainer, compositor i cantautor valencià. Toca diversos instruments tradicionals, com la viola de roda i la dolçaina, essent professor de dolçaina pel conservatori José Iturbi de València. Per a alguns es tracta d’un músic ben poc etiquetable. Tal com afirma el propi autor: “Em declare Alquimista musical, gràcies a la variació de tots els instruments que m’he trobat pel camí: tant convencionals com no convencionals, els quals barrege per fer ‘Triquilisò’”.

Ha format part dels grups de folk valencians Sonadors de la Guaita i Aljub, actualment fa carrera en solitari com al Cantacançons. També ha compost música per a espectacles com l’Alcúdia 1252 (CD), Artefactes (AlbenaTeatre) i l’Ombú i CRU (250 aniversari del Jardí Botànic de València). És autor del llibre “Tio Pep se’n va a Muro”.

Així doncs, des del Casal Jaume I de Crevillent convidem a tots els xiquets i grans de Crevillent i comarca que acudisquen a disfrutar d’aquest espectacle al qual es podrà accedir a partir d’un donatiu simbòlic de 3€.

Notícies relacionades amb l’autor:
Canal 9: http://www.youtube.com/watch?v=PZxUMwC7QaM
Web d’autor: www.danimiquel.es
Actuació Col·legi Hernàndez de Castelló de la Ribera: http://www.youtube.com/watch?v=eaQBEskJl64


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de