Catalunya Ràdio amb Acció CulturalEls minuts previs i posteriors del tancament de Catalunya Ràdio al País Valencià el dimarts 21 de gener van comptar amb la presència d’Acció Cultural com expressió de suport de l’ens a la nostra entitat. Joan F. Mira, president d’ACPV, va ser entrevistat en directe els minuts immediatament previs al tancament, i el secretari de l’entitat, Toni Gisbert, ho seria uns minuts després de les 20h, des de la delegació de la ràdio a València, però ara ja només per als oients catalans.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació