Signa per una televisió i ràdio públiques, de qualitat i en valencià!Acció Cultural us anima a donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que avui s’ha presentat públicament, per una televisió i ràdio públiques, de qualitat i en valencià. Entre els membres de la seua Comissió Promotora, hi ha Joan Francesc Mira, president de la nostra entitat.

Necessitem que ens ajudeu a repartir fulls de signatures i recollir firmes, i també necessitem la vostra col·laboració com a voluntaris en l’equip de coordinació de campanya. Perquè no ens resignem a un País Valencià sense mitjans de comunicació en llengua pròpia volem demostrar que una majoria de la societat valenciana comparteix aquest pensament.

Si vols ser col·laborador o col·laboradora de la campanya, i participar en ella com a voluntari o voluntària, escriu-nos al correu ltomas@acpv.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Nota de Premsa: 25 de febrer de 2014 – PDF

Membres Comissió promotora ILP Servei públic de ràdio i televisió en valencià – PDF

Memòria de la ILP – PDF

 

 

Notícies relacionades: ACNAntena3AraEl diarioEl PaísEl Punt-AvuiEuropa PressLas ProvinciasLa Veu PVLevante-emvMedia.catVilaweb20minutos

Vídeo Col·letiu Audiovisual Melderomer – Presentació ILP per una tele i ràdio públiques en valencià


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de