Acció Cultural us convoca el 7 de març a “traure targeta roja a Fabra”Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és una de les organitzacions convocants de les concentracions unitàries que el proper divendres 7 de març tindran lloc a València i Castelló de la Plana a les 19h (a la plaça de Mare de Déu i de Maria Agustina, respectivament) per mostrar el creixent rebuig social a les polítiques del Govern valencià.

La censura de TV3 i Catalunya Ràdio, el tancament de RTVV i d’unitats escolars, el maltracte als dependents i discapacitats, la mala gestió de la crisi, els creixents casos de corrupció… són només algunes de les moltes raons que fonamenten la creixent indignació de cada vegada més sectors socials.

Per tot això, Acció Cultural també “treu targeta roja a Fabra” i us anima a sumar-vos a la iniciativa.

 

Clamor per la dimissió del govern valencià

Entitats representatives de tots els sectors convoquen la ciutadania el 7 de març a “traure targeta roja a Fabra” i demanen eleccions anticipades

Mostra amplíssima de consens hui a la presentació de l’acció #rojaafabra a València. Dotzenes d’entitats de tots els sectors; entre les quals els sindicats majoritaris, tots els partits de l’oposició i les principals entitats cíviques valencianes; han demanat hui units i de forma rotunda la dimissió del govern valencià i la convocatòria d’eleccions anticipades. Esta petició no viatja sola, per fer sentir la seua veu han proposat que el 7 març la ciutadania duga a terme una acció simbòlica d’expulsió del president valencià i el seu govern mostrant milers de targetes roges al president valencià. Les entitats criden a partir del divendres 7 a “una àmplia i sostinguda mobilització social que acompanye i que culmine el canvi necessari i possible”.

“L’augment devastador de l’atur, l’atonia econòmica, el tancament d’empreses, la desindustrialització, l’abandó del camp, la deriva autoritària d’uns governants que no escolten ni dialoguen, les actituds irresponsables que posen en perill les Institucions Autonòmiques, la privatització dels serveis públics, la venda a preu de saldo del nostre patrimoni, la destrucció de la nostra Radio-Televisió, l’abandó de polítiques d’igualtat entre homes i dones… tot això ens ha de posar alerta” destaquen les primeres línies del manifest de consens presentat hui.

#Rojaafabra es durà a terme de forma paral·lela a Castelló i València a les 19h. En aquesta darrera ciutat està prevista una concentració a la plaça la Verge on s’organitzarà un espectacle presentat per conegudes cares valencianes i on es llegiran els missatges que organitzacions de tot el territori valencià estan fent arribar als convocants. Es tracta de missatges pels quals la ciutadania treu #rojaafabra. A l’acció s’han unit columnes de diferents entitats que partiran a les 18:00h de punts de la ciutat com ara les torres de Quart i Serrans. Tota la informació de la campanya es pot trobar a rojaafabra.com.

Les organitzacions animen a la ciutadania a sumar-se al dia 7 i també a seguir en les comarques l’acció de traure targeta roja als responsables de la fallida global del govern valencià.

Entitats adherides:
Convoquen:
ACPV , Ca Revolta, Escola Valenciana, Societat Coral El Micalet, Valencians pel Canvi, La Unió de Llauradors i Ramaders, Fapa-València, CCOOPV, UGTPV, Intersindical Valenciana, Plataforma en defensa de la llei de la dependència, Coordinadora Discapacitat i Dependència, ACDESA-PV, Col·lectiu Ovidi Montllor, ACICOM, Plataforma per l’Ensenyament Públic, Comitè d’empresa de Canal 9, Salvem el Cabanyal, Federació de Dones Progressistes, Mildenou, Comité d’Empresa RTVV, PAH, Grup per a la recuperació de la memòria històrica, Comissió cívica per un hospital digne a Campanar, Coordinadora de Plataformas en Defensa de las Personas Desempleadas, Compromís, EUPV, PSPV-PSOE.

Manifest – PDF


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de