País de Gal·les: Mites i llegendes, l’exuberant bellesa d’un paisatge



De l’1 al 8 d’agost. 1.220,00 € per plaça – Taxes d’aeroport incloses

“Gymru” – Gales- recull una gran varietat i quantitat de belleses desbordants en una petita extensió de terra: les espectaculars muntanyes en Snowdonia, les valls exuberants en Breacon Beacons, els verds camps sense límits, la mar tan particular i tan present amb extenses platges com les de Rhossili o Llandudno…

Aquesta nació celta, conformada pels romans, aquesta terra encisadora, grisa i verda, ha contingut la història i la llegenda, el substrat dels normands, romans i celtes, concretada en més de 400 castells, fortificacions romanes i cercles de pedres, on els savis druides celebraven els seus ritus. I, ara, aixopluga, el present del poble gal·lès i el renaixement del “Ddraig goch”, el drac roig, el símbol nacional, que ha despertat d’una llarga hibernació i aspira a construir una plenitud nova, a partir d’un cultura i una llengua, que forma noms de pobles, com“Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch!”

 

Reserves i inscripcions operades des de: www.esplaiviatges.com o bé telefonar al 96 351 12 74


 ITINERARI 

1 D’AGOST VALÈNCIA-MANCHESTER-CAERNARFON

8:00 h. Eixida BUS des de la C/ Xàtiva, Institut Lluís Vives. Vol Alacant-Manchester (directe).

Sopar i Allotjament a Caernarfon (3 nits) 

2 D’AGOST CAERNARFON

Anirem Caernarfon, ciutat costanera d’origen celta i passat romà amb un monumental castell que presideix la població. La investidura com a príncep de Gal·les, l’1 de juliol de 1969, de Carles d’Anglaterra, provocà disturbis i malestar dels gal·lesos. Després d’un passeig, pujarem al tren de vapor (no inclòs) per poder observar un recorregut d’una espectacular bellesa,pel parc Nacional de Snowdonia. De Caernarfon fins a Portmahdog(Recorregut Welsh Highland Train, 2,5 hores trajecte). Visita a Portmahdog, port pesquer. Trasllat a la mina de pissarra d’Slate Llechwedd Caverns. Tornada a Caernarfon. Temps per a sopar (lliure) 

 3 D’AGOST  CAERNARFON-CONWY

Eixida cap a Conwy, amb uncastell que data de 1283, que forma part la xarxa de fortaleses denominades “l’anell de ferro” destinades a mantindre la sobirania anglesa. Visita al poble de Conwy i a Bodnant Gardens, un jardí de fama mundial del segles XVIII, que conté una de les millors col·leccions botàniques del món, de 32 hectàrees (80 acres) en una magnífica ubicació. De vesprada visitaremLlanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch (poble amb el nom més llarg del “món”).

Temps per Sopar (lliure). 

4 D’AGOST CAERNARFON-CARDIFF

Trasllat a Cardiff, visitant algun del pobles més típics, com ara Dolgellau o Sant Davids.

En arribar a Cardiff, passeig i temps per a sopar (lliure. Allotjament a un hotel situat al centre de la ciutat (4 nits). 

5 D’AGOST  CARDIFF

Visita a Cardiff, actual capital del País de Gal·les, una ciutat moderna d’origen romà i passat medieval, centre comercial, cultural, esportiu, educatiu i mediàtic,situat al sud-est, a la vora del canal de Bristol i prop de la frontera anglesa. L’antic port de Cardiff, a la bella badia del mateix nom, acull, entre altres, l’edifici de l’Assemblea Gal·lesa, les Duanes,o l’òpera del MIllenium Center.

 6 D’AGOST CARDIFF

Visites als llocs més interessant de la ciutat de Cardiff com el seu CastellMuseu Nacional de Gal·les, Sant Fagans (Museu Etnològic, a l’aire lliure) i la Catedral de Llandaff (Antiga catedral de Cardiff)

Trasllat a l’hotel i temps lliure. 

 7 D’AGOST  CARDIFF-PENÍNSULA DE GOWER.

Eixida cap a Swansea per vorela seua marina i les seues extenses platges, la Casa-Museu de Dylan Thomas. Anirem a Rhossili Beach, considerada una de les 10 millors platges del món i veurem The Mumbles (cases típiques marítimes de la península de Gower, visitant un PierVictorià acabat de restaurar.   

8 D’AGOST   CARDIFF – BARCELONA -VALENCIA

12:00 h. Eixida de l’hotel cap a l’aeroport de Cardiff. Vol a Barcelona i trasllat en bus fins a València. (Arribada aproximada a les 23:00 h.).

INCLOU 

  • Tiquets d’avió Alacant-Manchester i Cardiff-Barcelona (directes)
  • Bus des de Valencia per als trasllats als aeroports de Alacant i Barcelona
  • Hotels en Carnarfon (3 nits) i Cardiff centre (4 nits).
  • Sopar a l’arribada a Caernarfon
  • Bus per a tot el viatge
  • Assegurança de viatge

 ENS ACOMPANYARA Rosa Pérez París (Llicenciada en filología anglesa).


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de