25.000 signatures en 3 setmanesAvui, divendres 23 de maig, s’ha fet la primera recollida i recompte de signatures

La ILP per una ràdio i televisió públiques valencianes ja ha recollit 25.000 signatures en només 3 setmanes efectives de campanya. La ILP, impulsada per una Comissió Promotora de la que forma part el president d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) Joan F. Mira, és doncs un èxit i està superant les milllors expectatives.

 

Toni Gisbert, secretari d’ACPV, ha fet una crida a continuar amb més empenta la recollida de signatures i, amb la campanya, estendre el debat sobre l’error del tancament de RTVV i de la censura de TV3, i sobre la mala gestió econòmica i l’ús partidista de l’antic Canal 9 per part de l’actual Govern valencià com a causes que els valencians no tinguem mitjans de comunicació en llengua pròpia.

Acció Cultural fa una crida a tots els seus socis i sòcies, i simpatitzants, a mantenir el ritme de recollida de signatures per aconseguir no només la xifra necessària de 50.000 signatures vàlides, sinó per superar-la i així mostrar el suport social a la necessitat de mitjans públics en llengua pròpia.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de