Davant l’inici de la causa judicial més important que ha tingut lloc a l’Estat espanyol contra grups nazis organitzats


logo-acpv-roig

El pròxim dilluns 14 de juliol està previst l’inici del judici de l’anomenada Operació Panzer contra el grup nazi Frente Antisistema (FAS). La gravetat del cas (tenint en compte l’important arsenal d’armes que el grup posseïa, la seua perillosa ideologia i el fet que en forme part l’assassí del jove Guillem Agulló), l’alarma social lògicament despertada, i l’eliminació de proves per part de la Guàrdia Civil explica la importància de la causa judicial, la qual pot tenir moltes derivacions segons es desenvolupe el judici.

 Tot això ha motivat que diverses organitzacions s’hagen personat en la causa com acusació popular, i que ara, davant l’inici del judici, vulguem fer públic la nostra valoració del procés i les accions que volem impulsar.

Per aquest motiu, us convoque a la següent RODA DE PREMSA:

Divendres 11 de juliol, a les 11h.
-Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC, C/ Sant Ferran, 12, València)

-Intervindran:
*Representants de l’acusació popular (formada per les organitzacions Movimiento contra la Intolerancia, Acció Cultural del País Valencià, Ca Revolta, CEAR-PV, Jarit, EUPV, Bloc i Esquerra Republicana)
*Diputats i eurodiputats d’EUPV (Marga Sanz i Marina Albiol), Compromís (Joan Baldoví i Jordi Sebastià), Esquerra Republicana (Joan Tardà) i PSOE


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de