Concert de presentació de Güil dijous 18 de setembre a l’Octubre



Güil, comença el seu camí amb les primeres composicions de Guillem Sorribes, el qual, ve d’un contacte permanent amb la música,com a professor de flauta travessera. Els temes, amb influències que van des de la música pop o cantautor fins a la música clàssica, estan dibuixats pels teclats de Carlos “Mansa”, pianista de carrera clàssica, que ha passat posteriorment pel techno i la música moderna. Amb les lletres i música acurada de Guillem Sorribes i els arranjaments coloristes de Carlos “Mansa”,neix Güil.

 

El setembre del 2014 el segell PICAP presenta el primer disc de Güil, anomenat “Imagina’t”. Són 12 històries que descriuen fantasies, somnis i situacions quotidianes que ens transporten als nostres mons paral.lels.

Els músics que intervendran a la presentació seran. -Guillem Sorribes, veu – Carlos Gonzálvez, teclats i cors –Vanessa Gil, cors – Àlex Núñez, bateria – Alejandro Molins, guitarra

Vicent Torrent, qui va ser cantant d’Al Tall, presenta l’acte, que compta amb el suport d’Acció Cultural del País Valencià.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de