Milers de valencians en la manifestació del 9 d’OctubreAcció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar en la manifestació que el 9 d’Octubre va recórrer el centre de València, i que enguany va comptar amb una molt alta participació, al calor de l’horitzó del canvi social i polític que ja s’albira al País Valencià.

Toni Gisbert, secretari d’ACPV i portaveu de la Comissió 9 d’Octubre, va destacar el desig de participació i mobilització d’una ciutadania que ja no accepta resignadament la corrupció, l’autoritarisme, les polítiques antisocials i les agressions a la llengua i la cultura. En aquest sentit, som davant un canvi de cicle social i polític que significa qüestionar els fonaments de la transició, del bipartidisme i del model territorial de l’Estat espanyol que ens aboca a l’infrafinançament i la discriminació lingüística i cultural.

Ferran Suay, membre de la Junta Directiva d’ACPV, encapçala la pancarta que l’entitat va dur a la manifestació, amb el lema “Per la llengua i la cultura”, junt amb destacats socis de l’entitat com els escriptors els escriptors Pere Bessó, Francesc Mompó i Francesc Aledon, o representants dels Joves d’Acció.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació