Praga, la ciutat més bella del món



Del 14 al 19 de març.
790,00 € per plaça

Una vella llegenda ens conta la màgica creació de Praga. Com sempre, la protagonitza una bella princesa i un somni seu. Un cavaller, bell com un príncep, fort i ufanós, construiria una porta en la vora esquerra del riu Moldava i més enllà brollaria una ciutat l’esplendor de la qual eclipsaria la lluentor de les estrelles. I, així, hauria nascut la “ciutat de les cent torres”, ola “ciutat daurada”, la “ciutat d’or”. Bressol i habitatge de mags, alquimistes, filòsof, matemàtics, escriptors, músics…on els misteris i el prodigi, l’al·legoria i el pragmatisme recorre els seus carrers, assentats sobre uns enigmàtics fonaments de cultures, arquitectures i religions. Una de les ciutats europees universals, on el temps i la història han dissenyat un monument viu, que bull d’activitats i de vides. Praga va nàixer dins d’una llegenda i segueix sent una ciutat de llegenda, l’encisador “Cor d’Europa”, “la mare de totes les ciutats”. A.Ll.

 

Reserves i inscripcions operades des de: www.esplaiviatges.com o bé telefonar al 96 351 12 74

ITINERARI

14 març València-Praga

Concentració a l’aeroport de Manises a les 07:30 per volar, via Madrid fins a Praga (eixida del vol a les 09:30). En arribar, trasllat a l’hotel i repartiment d’habitacions. Passeig de contacte pels llocs més característics. Sopar de benvinguda (inclòs) en un restaurant típic “U Flecu”.

 

15 març: Praga: Staré Mesto – Teatre Negre

Passeig per l’eix històric de la ciutat, la Paritska, visitants el famós call jueu, el seu espectacular cementeri, la sinagoga sefardita, l’església de Týn, la plaça major de la Ciutat Vella, l’Ajuntament Vell, la torre de la Pólvora, el Pont de Carles…Després de sopar anirem al famós Teatre Negre de Praga (tiquet inclòs), una representació muda, escenificada amb una il·luminació estratègica que crea un fantàstic joc de llum i ombres.

 

16 març Praga: Nové Město

Visita a la ciutat nova amb els seus estraordinaris exemples d’arquitectura modernista i contemporànea com la Casa Dansant el famós edifici deconstructivista, la Plaça de Wenceslau, escenari de la Primavera de Praga, la sala de concerts Smetana, el Museo Nacionall’Ópera Estatal,Hotel Europa, ejemplo de l’art Nouveau i tota una gran quantitat d’edificis d’estil Sezession. Dinarem en un restaurant típic delk centre.

 

17 març Praga: Mala Strana

Visitàrem el barri de Malá Strana (“Barri Petit”), situat a la vora del Castell amb esplendorosos palaus i esglésies que construí la noblesa de l’imperi com el Monestir d’Strahov (s. XII), església de sant Nicolau (1710), on Mozart tocava l’orgue, els palaus BretfeldThun-Hohenstein,Moržin, Lichtenstein SmirickychSchönborn… i el Castell (s. IX), la major fortalesa medieval del món amb la Catedral (s. XIV), el Carreró de l’Or i l’Alquímia, l’antic Palau Reial (s. XII), elsjardins…

 

18 març Karlovy Vary

Excursió a Karlovy Vary, ubicada en la confluència del riu Ohře amb l’afluent Teplá. Es la ciutat de les termes amb un balneari en ús des de 1358 amb 80 fonts d’aigua calenta i temperada. Inicialment, les fonts eren usades només per a banyar-se, però ja al s. XVI l’aigua va ser utilitzada com a teràpia curativa, essent visitada per les personalitats més destacades del món ( Bach,Beethoven, Freud, Goethe, Marx…). Passejarem els seus carrers plens de records de la “belle èpoque” amb l’església de la Magdalena, la Columnata del Molí, el Gran Hotel Pupp…

 

19 març Praga-València

Temps lliure per fer les últimes visites i compres. A les 12h. Trasllat a l’aeroport per a volar cap a València (via Madrid), arribada a les 21:30 aprox.

 

ENS ACOMPANYARÀ: Salva Calabuig.

INSCRIPCIÓ: a partir del 9 de gener.

INCLOU: vols València-Praga-València via Madrid, trasllats, hotel**** cèntric, mitja pensió i assegurança de viatge.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de