Concert 25 d’Abril 2015FESTA PEL CANVI
25 d’Abril 20.30h Alboraia

El 25 d’abril de 2015 serà la manifestació reivindicativa i enguany encara més, ja que esperem un canvi que fa temps no arriba. Per animar la desitjada transformació del nostre País farem un concert com el dels darrers 15 anys, on han desfilat grups com Orxata, Fermin Muguruza, Aspencat, Reincidentes, Txarango, Atupa… enguany esperem estar a l’alçada i per això hem preparant el millor cartell possible amb Els Catarres, La Gossa Sorda, ZOO, Chikos del Maíz, El Diluvi i Traficants de Sucre.

El concert està organitzat per Acció Cultural del País Valencià el Bloc d’Estudiants Agermanats B.E.A. i amb producció de pro21cultural.  

Més informació i venda d’entrades

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de