La Crida cívica pel 25 d’Abril convida a l’esperança i per un nou paísLa Crida la protagonitza una àmplia representació de valencians i valencianes dels més diversos perfils professionals, ideològics i generacionals 

El dissabte 25 d’abril tindrà lloc la manifestació convocada per ACPV 

Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha iniciat la roda de premsa de presentació de la Crida Cívica pel 25 d’Abril amb la constatació que el País Valencià viu un moment molt especial i il·lusionant, marcat per l’obertura de l’esperança al futur. I també pel fet que els ciutadans han decidit prendre la paraula, per a dir no a les polítiques regressives que patim, però sobretot per a dir sí a una proposta de futur que passa per la participació, la cultura, el respecte a la llengua, l’economia productiva, la igualtat, la democràcia i el diàleg.

 

És en aquest sentit que Acció Cultural ha volgut donar la paraula a la ciutadania, a valencians i valencianes de reconegut prestigi professional i projecció social, que representen el millor d’aquest país, i també el futur possible. Valencians i valencianes de diversa procedència ideològica que són una representació del magnífic capital humà i social del país, i que han signat la “Crida Cívica pel 25 d’Abril”. 

Així, la llista de primers signants i el propòsit de la Crida converteix aquest 25 d’abril en una diada molt especial, oberta, positiva i integradora. 

Joan Romero, professor de la Universitat de València, en nom dels primers signants de la Crida, ha presentat la iniciativa com la recuperació de l’autoestima dels valencians, com l’afirmació que hi ha eixida a la crisi econòmica, social, democràtica i cultural que pateix el País, i com una invitació a tots els valencians i valencians, independentment de la seua procedència ideològica, que vulguen construir un futur comú. 

Finalment, Gisbert ha recordat que, en aquest context, el dissabte 25 d’abril tindrà lloc la tradicional manifestació, a les 18h, de la plaça de Sant Agustí de València, organitzada per ACPV. 

 

   
       
   

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació