Acció Cultural i la Universitat Jaume I presenten el seu document de política lingüística a Castelló



El dimecres 15 d’abril va tenir lloc un acte conjunt d’ACPV i la UJI, amb la participació del rector Vicent Climent i el vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals Wenceslao Rambla, el president d’ACPV Joan F. Mira i el portaveu de l’Institut de Política Lingüística d’ACPV Alfons Esteve.

Rosa Garcia va ser l’encarrega de donar la benvinguda als assistents, en nom de la Junta Comarcal d’Acció Cultural. Posteriorment, el rector Climent i el vicerector Rambla van explicitar el suport de la UJI a la iniciativa d’ACPV, emmarcada en el compromís de la universitat amb la llengua pròpia, mentre que Esteve va resumir els eixos del document “Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística. Principis bàsics i àmbits d’actuació pràctica”.

En la fila 0, hi havia els representants polítics i sindicals, concretament Enric Nomdedéu i Marta Sorlí (Compromís), Eva Alcón i Juli Domingo (PSPV), Andrés Martínez, Josep Vicent i Carmen Carreras (EUPV), i Xavier del Señor (Castelló en Moviment). També hi eren els representants de CCOO i Intersindical, i de Castelló per la Llengua.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de