Reunió d’Acció Cultural i Compromís-València sobre el cap-i-casal



Toni Gisbert i Ferran Suay, membres de la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), es van reunir amb els regidors de Compromís-València Joan Ribó i Pilar Soriano i el candidat del mateix partit Pere Fuset per a intercanviar opinions, propostes i impressions sobre la ciutat de València, davant la possibilitat que el canvi polític arribe també al cap-i-casal el proper 24 de maig.

 

Els representants d’ACPV van presentar a Ribó, Soriano i Fuset el document “Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística. Principis bàsics i àmbits d’actuació pràctica”, elaborat per l’entitat i les universitats públiques valencianes com a full de ruta per a una nova política lingüística que treballe per la fi de la discriminació per raons de llengua i la igualtat efectiva de tots els valencians també en aquest àmbit. Més concretament, en la reunió es va abordar les possibilitats d’aplicació del document des del govern municipal.

D’altra banda, els representants de Compromís-València van plantejar àmbits concrets de col·laboració per a sumar esforços en favor de la ciutat, com ara les festes populars, la cultura o els mitjans de comunicació, entre d’altres.

També es va parlar del fet que l’actual govern municipal encara no ha aprovat les llicències de la seu d’ACPV, l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània, ni atorga cap ajuda per al seu funcionament, malgrat l’important programació cultural que s’hi desenvolupa.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de