Els sindicats s’adhereixen al document d’ACPV i les universitatsEls sindicats han donat el seu suport al document ‘Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística’ impulsat per ACPV i avalat per les universitats públiques valencianes.

CCOO-PV s’adhereix al document de política lingüística d’ACPV i les universitats
La Comissió Executiva Confederal de CCOO-PV va resoldre el passat 5 de maig, per unanimitat, l’adhesió de la CCOO PV a la resolució d’Acció Cultural del País Valencià “Per una nova i efectiva Llei d’igualtat lingüística”. La publicació dels “Principis bàsics i àmbits d’actuació pràctica” d’aquesta proposta han tingut el suport de totes les universitats públiques del País Valencià i d’altres institucions qualificades. La resolució de la Comissió Executiva Confederal es pren el dia 5 de maig de 2015, fent-la coincidir amb el dia que CCOO PV celebra el Dia Ovidi Montllor.

Intersindical Valenciana dona suport al document “Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística”
Intersindical Valenciana vol expressar el seu suport al document ‘Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística’, impulsat per ACPV i avalat per les universitats públiques valencianes. Intersindical Valenciana, que sempre ha defensat les polítiques d’igualtat, i s’ha caracteritzat per fer del valencià la seua llengua vehicular, està decididament a favor d’un nou marc legal que permeta l’equiparació efectiva entre els parlants dels dos idiomes oficials. Més informació

UGT-PV es suma al consens de la proposta de política lingüística
Dimarts 26 de maig a proposta de la Secretaria Nacional d’Ocupació, Formació i Cultura, la Comissió Executiva Nacional de la Unió General de Treballadors del País Valencià, va acordar l’adhesió a la proposta de política lingüística d’ACPV consensuada amb les Universitats Públiques Valencianes. UGT entén la proposta d’ACPV, com un necessari rellançament i actualització del que va significar al seu moment la Llei d’Ús del Valencià. 

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació