Saludem l’estiu parlant de literatura i clàssicsL’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) van acomiadar el curs amb un acte d’homenatge a la literatura, en el marc de la campanya “Per una literatura universal en català”, amb la participació de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, el passat divendres 10 de juliol.

 

La directora de la Institució va fer una passejada pels clàssics de la literatura, acompanyant els textos llegits o comentats amb fragments musicals i referències cinematogràfiques.

La xerrada, realitzada en l’àtic de l’edifici Octubre tot aprofitant que ja som a l’estiu, va anar seguida de la lectura d’una selecció de textos clàssics per part de l’actor Francesc Anyó, acompanyat pel músic Juli Mekànika.

MÉS FOTOS


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de