Associacions i institucions fan un homenatge a Estellés a València



A iniciativa d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Ca Revolta i la Societat Coral El Micalet, el proper dissabte 19 de setembre tindrà lloc a València un homenatge a Estellés.

Les quatre associacions esmentades han organitzat separadament els últims anys un homenatge a Estellés. Enguany, però, han acordat de treballar de manera conjunta i fer l’acte en un espai públic de la ciutat, concretament en la plaça del Pilar. En l’organització col·labora el centre social-bar El Racó de la Corbella, situat a la mateixa plaça.

 

Però aquesta voluntat unitària i de presència pública de la cultura no és l´única novetat de l’homenatge d’enguany. En l’acte comptarem també amb la presència i participació de representants institucionals: concretament, de l’alcalde de València, Joan Ribó; el conseller de cultura, Vicent Marzà; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs; i el director del CONCA, Carles Duarte.

L’acte començarà a les 21 hores amb una breu presentació de l’actriu Pilar Almeria, que farà de conductora. A continuació els assistents soparan en la plaça i, en acabar, començarà l’homenatge al poeta de Burjassot amb una lectura compartida d’un dels seus poemes per part de les associacions organitzadores i dels representants institucionals participants. I de seguida començarà la lectura pública de poemes per part dels assistents, entre els quals hi haurà escriptors, músics, professors, i valencians i valencianes de professions ben diverses desitjosos d’expressar en veu alta el seu reconeixement a Estellés.

El tancament de la nit anirà a càrrec del músic Miquel Gil, que farà una breu actuació.

Les associacions convocants conviden tothom a sumar-se a la festa de la cultura que el proper dissabte 19 de setembre tindrà lloc a la plaça del Pilar de València, per festejar que ha arribat un temps nou al País Valencià que ens ha de permetre recuperar la veu dels ciutadans i el diàleg amb les institucions.

Per a més informació i reserva del sopar podeu escriure a info@acpv.cat

 

Dissabte 19 de setembre de 2015

València / Pl. del Pilar / 21h


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de