Correllengua a Vila-realEl Casal de Vila-real d’Acció Cultural, i la regidoria de Tradicions de l’ajuntament de Vila-real han organitzat el Correllengua 2015, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de setembre. Durant eixos tres dies, la Flama del Correllengua visitarà els diferents centres escolars de la població, tant públics com privats, acompanyada del grup d’animació local Escuraplats, que escenificarà en cadascun d’ells el seu espectacle “Satsuma 2:0”, una representació vinculada a la recerca i recuperació de paraules en valencià, i que culmina amb la lectura del Manifest infantil del Correllengua.

 

Divendres 25, a les 19:30 hores eixirà des de la plaça Bayarri la cercavila acompanyant la Flama del Correllengua, amb la presència d’entitats veïnals, cíviques, sindicals i polítiques de la localitat, així com de la Colla Gegantera de Vila-real, els dolçainers i tabaleters de la penya El Trull i el grup Escuraplats, que representarà l’espectacle “Satsuma 2:0” pels carrers de la vila i el rematarà a la plaça Major, on la Flama serà rebuda per representants del consistori a continuació tindrà lloc al lectura del Manifest del Correllengua 2015, a càrrec de la diputada autonòmica vila-realenca Mònica Àlvaro. 


Etiquetes: correllengua correllengua 2015 Ovidi Montllor Ramon Muntaner

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de