Reunió d’ACPV amb la Coordinadora Feminista de ValènciaEl secretari d’ACPV, Toni Gisbert, es va reunir el divendres 2 d’octubre amb la Coordinadora Feminista de València. La nostra entitat entén que la multiplicació de casos de violència de gènere implica un repte molt greu que la ciutadania, les associacions i les institucions hem d’afrontar, i en aquest sentit vol col·laborar amb totes les iniciatives i mobilitzacions que puguen ajudar a fer visible el problema i la seua gravetat, i la necessitat de solucions urgents.

 

Per tot això, Acció Cultural dóna suport a la mobilització convocada per la Coordinadora el proper 7 de novembre (la Marxa Estatal contra les Violències Masclistes), i us informa de la convocatòria i del fet que en la nostra seu central, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, a València, podeu comprar tíquets per als autobusos.

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de