Correllengua a Castelló de la Plana i MoncofaLa Flama del Correllengua recorre les escoles de Castelló i Moncofa

Pel que fa a Castelló, dijous 1 i divendres 2 d’octubre la Flama del Correllengua va recorrer les escoles Pintor Castell, Soler i Godes, Sant Agustí, Castell Vell, Isabel Ferrer, Mestre Canós, Exèrcit, Isidor Andrés, Gregal, Pintor Ripollés, Blasco Ibàñez, Bernat Artola, Jaume I, Vicent Artero, Benadressa, Lluís Revest, Sanchis Yago, Bisbe Pont, Herrero, Censal i Carles Salvador, així com els col.legis del Grau Elcano, la Marina, l’Illa i el Pinar.

El mateix divendres 2, va eixir de l’institut Sos Baynat la cercavila d’acompanyament de la Flama, amb xancuts, el grup de dimonis Botafocs, la colla de dolçainers i tabaleters i la conlloga la Muixeranga de Castelló. La cercavila va recórrer els carrers Moncofa, Rafalafena, plaça Maria Agustina, carrer Major, arxiprest Balaguer i plaça Major, on va ser rebuda per la corporació municipal i es va fer la lectura del Manifest del Correllengua 2015. A continuació, pels carrer Vera, Gasset, Porta del Sol i Ruiz Zorrilla, la Flama va arribar a l’avinguda del Rei on, davant de l’estàtua de Jaume I, els diferents col.lectius participants van fer les seues ofrenes, i l’acte va cloure amb les actuacions de Botafocs, de la conlloga la Muixeranga​ i de la troupe Malabó.

 

 


Etiquetes: correllengua correllengua 2015 Ovidi Montllor Ramon Muntaner

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de