Londres, un “magical tour” en cap d’any



Del 30 de desembre al 3 de gener.
1.100,00 € per plaça

Londres, de fundació romana, és la ciutat més gran i més poblada de la Unió Europea. Global, calidoscòpica, multiracial. Els seus carrers estan plens de gent que parla llengües molt diferents i de procedència molt llunyana, tribus urbanes, bobbys, homes de negoci amb en barret i senyores amb capell… Londres és un gran contenidor d’oci, de cultura, d’història. Hi perviuen reminiscències de l’antic Imperi Britànic i, al mateix temps, ofereix al viatger una modernitat i una diversitat com no trobarem en cap altre lloc del vell continent. Capital del comerç, del turisme, de l’art, Londres ofereix una gran varietat museística, que permet gaudir tant de les obres dels pintors romàntics anglesos Turner i Constable en la National Gallery, com de l’obra de Rothko en la Tate Modern. Dinosaures i urbanisme, arquitectures i algun mercat completaran aquesta inoblidable visita.

 

Reserves i inscripcions operades des de: www.esplaiviatges.com o bé telefonar al 96 351 12 74

ITINERARI

30 de desembre VALÈNCIA-LONDRES:

Eixida a les 08:00 des del carrer Xàtiva (Vorera Lluis Vives) cap a l’aeroport d’Alacant. Arribada a l’aeroport de Londres/Gatwick i trasllat a l’hotel. Passeig d’aproximació pel centre de la ciutat, arribant al Covent Garden.

31 de desembre LONDRES (WESTMINSTER)

Visita al Londres més famós i monumental: Buckingham Palace i el seu canvi de guàrdia, St. James’s Park, Westminster Abbey, Parlament i la Torre del Big Ben, Trafalgar Square i National Gallery).

Sopar especial de la Nit de Cap d’Any (inclòs)

1 de gener LONDRES (NEW YEAR’S DAY)

Presenciarem el New Year’s Day 2016 Parade, la colorista i fastuosa desfilada de Cap d’Any, en la que participen més de 10.000 artistes de tots els barris i tots els països del món. Visitarem els museus d’Història Natural i el Victòria and Albert, amb destacades obres valencianes.

2 de gener LONDRES ( TOWER OF LONDON)

Recorregut amb visites als grans monuments i populars espais londinencs com ara laTower of London, Tower Bridge, Globe Theatre, Borough Market, Tate Modern Museum, The Shard (amb una bella panoràmica de Londres), Millenium Bridge, St. Paul’s Cathedral.

3 de gener LONDRES-VALÈNCIA

Passeig pel Hyde Park. Temps lliure fins el trasllat a l’aeroport de Londres/Gatwick per volar amb destinació Alacant. Trasllat en bus fins a València.

ENS ACOMPANYARA: Rosa Sánchez (llicenciada en filologia Anglesa)

INCLOU:

Avió des de Alacant-Londres/Gatwick-Alacant

Bus des de València a l’aeroport d’Alacant i tornada

Hotel de **** a la ciutat en allotjament i desdejuni

Sopar especial de cap d’any

Assegurança de viatge


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de