Viena, concert de Cap d’Any a la Ciutat de la Música



Del 30 de desembre al 3 de gener.
1.110,00 € per plaça

Tornem a viatjar a la capital d’Àustria de tan belles i fondes ressonàncies, tornem a la joia que és Viena, especialment, per a escoltar en directe un dels extraordinaris concerts de Cap d’Any, referents universals. Visitarem palaus, passejarem carrers i places, on la música, que és vent, i torna al vent s’agrunsa en l’aire. Viena comparteix amb la nostra terra la fonda i exquisida passió per les notes, el pentagrames, les harmonies… Un Cap d’Any únic en la capital mundial de la música on han treballat els compositors més famosos com ara Mozart ( que deia: “Viena, per a la meua professió, el millor lloc del món”) i el seu amic i admirat, el valencià Vicent Martí Soler, que obtingué a Viena els seus èxits més importants, en una urbs, on els maulets valencians del segle XVIII, després de la desfeta d’Almansa, van trobar exili i vida. A.Ll.

 

Reserves i inscripcions operades des de: www.esplaiviatges.com o bé telefonar al 96 351 12 74

ITINERARI

30 desembre. València-Viena

Concentració al carrer Xàtiva (vorera ins. Lluis Vives) a les 05:30 i trasllat a Barcelona i vol directe a Viena. Arribada a Viena. Tot seguit farem unavisita panoràmica per la capital imperial abans d’anar a l’hotel com a primera presa de contacte amb la Ciutat. Visita al Belvedere. Hotel a Viena totes les nits.

31 desembre. Viena

Passejada pel centre històric… Catedral, Columna de la pesta, Cripta dels Caputxins la Haasdhaus, Hoher Markt, Ankeruhr, Karlsplatz, Linke Wienrelei, etc. Dinar lliure en Naschmarkt.

Passeig opcional en vaixell pel Danubi.

Sopar especial de Cap D’any a l’hotel.

1 gener. Viena i concert de Cap d’Any al Hoffburg

Passejada fins la Plaça de l’Ajuntament per contemplar el Concert de Cap d’Any Dinar a l’hotel. A la vesprada Concert de cap d’any al Teatre Imperial d’hivern de Hoffburg.

IMPORTANT: El preu de la entrada al concert de cap d’any NO ESTÀ INCLÒS i cal elegir entre alguna de les tres categories d’entrada que oferim.

Sopar lliure pel centre històric amb possibilitat de tastarel famós vi verd del país

2 de gener Viena

Recorregut per la Ringstrasse, el carrer més famós i important de Viena. (Palau Reial, Ajuntament, Òpera, Parlament, el jardí Volksgarten, Burgtheater, universitat, etc.) Dinar lliure. A la vesprada, visita d’Staatsoper, l’Ópera Estatal de Viena, centre neuràlgic de la vida musical vienesa i del món musical. Temps lliure. Berenar als cafès vienesos.

3 de gener Viena-València

Visita a Schönbrunn, el palau d’estiu famós per l’emperadriu Sissi.

Transport en bus a l’aeroport per a vol de retorn a Barcelona (eixida del vol 14:00). En arribar a l’aeroport de Barcelona, trasllat a València en bus.

Ens acompanyarà: Anna Sala, llicenciada en història i guia oficial 

INCLOU: 

* Vol Barcelona-Viena-Barcelona

* Trasllats València-Barcelona-València

* Trasllats aeroport-hotel-aeroport

* Hotel ***/**** en Viena ciutat.

* Mitja Pensió (amb sopar especial de cap d’any)

* Assegurança de viatge

PREU DE LES ENTRADES AL CONCERT:

CAT. A: 170 EUROS

CAT. B: 150 EUROS

CAT. ©: 120 EUROS


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de