Correllengua 2015 a CarletDivendres, 23 d’octubre es va celebrar el Correllengua 2015 a Carlet amb l’actuació de Dani Miquel, cantacontes de l’Alcúdia.

Assistiren unes 100 persones i els xiquets i xiquetes ho passaren d’allò més bé. Cal destacar que convidàrem els alumnes de tots els col·legis i les mares i pares acompanyaren els fills participant en la festa i cantant les cançons infantils que parlen de les costums dels valencians. Anteriorment s’havien repartit a tots el col·legis les unitats didàctiques de Ramon Muntaner i Ovidi Montllor.

L’equip directiu del col·legi Juan Vte. Mora va tindre l’amabilitat de deixar-nos les instal·lacions del seu recinte que com es veu a la fotografia és un entorn molt agradable per a les activitats a l’aire lliure. La valoració ha estat positiva, encara que les despeses han estat considerables.

 

 

 


Etiquetes: correllengua correllengua 2015 Ovidi Montllor Ramon Muntaner

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de