Anna Gascón i Carles Monclús presenten les unitats didàctiques de Ramon Muntaner i Ovidi MontllorDimarts passat ACPV va presentar les unitats didàctiques d’Ovidi Montllor i de Ramon Muntaner a l’Octubre CCC, presentació a càrrec de l’autora Anna Gascón (professora de l’IES Federica Montseny), de Carles Monclús (professor del Departament de Didàctica i OE de la UV) i Francesc López ( professor de l’IES Sanchis Guarner). A l’acte va participar el Teatre Lliure de Benimaclet que cantaren i recitaren Tot esperant Ulisses. L’acte va finalitzà amb un xicotet concert dedicat a Ovidi Montllor a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba.

ACPV, amb motiu dels 750 anys de Ramon Muntaner i dels 20 anys d’Ovidi Montllor, ha fet una proposta per treballar llengua i literatura a les aules. La proposta té diferents versions dirigides des de l’alumnat d’Infantil fins a Batxillerat. Amb aquestes propostes ACPV vol facilitar el professorat un material que li ajude a treballar destreses lingüístiques, continguts culturals i transversals a través d’aquests autors.  En el cas d’Ovidi, a més, la proposta suposa portar a l’escola un referent necessari massa vegades oblidat de la nostra cultura.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de