Acció Cultural amb Castelló per la Llengua



Aquest dimecres 11 de novembre, la plataforma Castelló per la Llengua –que aglutina una vintena de col·lectius entre partits i organitzacions polítiques, sindicats i associacions culturals de la ciutat de Castelló de la Plana, entre les quals Acció Cultural del País Valencià– ha presentat en una roda de premsa els actes commemoratius dels 83 anys de les ‘Normes de Castelló’. 

El lema de la commemoració d’enguany és “Trau la llengua! El valencià, cosa de totes i tots”, una invitació a tots els castellonencs i castellonenques –i per extensió a totes les valencianes i valencians. 

 

La commemoració s’encetarà amb un seguit d’actes organitzats pels diferents col·lectius de la plataforma; el primer tindrà lloc aquest divendres,13 de novembre amb la presentació del llibre “La catalanofonia” de Miquel Àngel Pradilla i s’aniran succeint al llarg del novembre i fins al 4 de desembre .

Dins del programa, cal destacar la conferència “Sense igualtat lingüística no hi ha normalitat” que Alfons Esteve, membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV, farà a la Casa dels Cargols de Castelló el dijous 26 de novembre. 

El plat fort arriba dissabte 12 de desembre, en una jornada festiva i reivindicativa que començarà amb una fira d’entitats a les 11h a la Plaça Santa Clara, amb animació infantil, tallers, dinar i l’actuació de Toni de l’Hostal i la contecontes Rosanel Canós; amb la ja tradicional manifestació que arrancarà de la Plaça de la Independència (la Farola) a les 18h; i finalment un concert de música en valencià a La Pèrgola, que començarà a les 21h i comptarà amb les actuacions de Talps, Orgull de Classe i El Diluvi.

Més informació: www.castelloperlallengua.blogspot.com


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de