Conferència d’Alfons Esteve a Castelló de la PlanaDins dels actes que van dur a terme les entitats integrades en la plataforma Castelló per la Llengua, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va organitzar el dijous 26 de novembre una conferència a càrrec d’Alfons Esteve sota el títol “Sense igualtat lingüística no hi ha normalitat“. La conferència va tenir lloc en el saló d’actes de la Casa dels Caragols, seu a Castelló de la delegació del Consell. 

Alfons Esteve és membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV, i professionalment és advocat i treballa al Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. És autor de diversos estudis i publicacions sobre el tema.

 

El conferenciant, introduït pel delegat de la nostra entitat a Castelló, Antoni Royo, va presentar en la seua intervenció el document “Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística” que va fer públic Acció Cultural, amb el suport de les universitats valencianes, uns mesos abans de les eleccions autonòmiques, i va desglossar els diferents punts d’aquest projecte, amb propostes pràctiques sobre la seua aplicació. De fet, Esteve és coautor del document.

la Junta Comarcal d’ACPV de la Plana, hi havia també representants de les diferents formacions progressistes presents a l’ajuntament castellonenc.

La conferència pròpiament dita va anar seguida d’un animat col.loqui entre els assistents i el conferenciants, que va servir per concretar encara més les propostes i la seua aplicació pràctica a les noves circumstàncies polítiques del País Valencià.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de