Debatem amb el conseller de Transparència i Participació



El dimecres 2 de desembre, Acció Cultural va organitzar un debat-conversa amb el conseller valencià de Transparència i Participació sobre “Com fer realitat una democràcia participativa?“. L’acte va tenir lloc a València, en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, i el conseller Manuel Alcaraz va conversar amb Beatriz Garrote, membre de l’Associació de Víctimes del Metro; Tino Villora, membre de Salvem el Cabanyal; i Joan Romero, professor de la Universitat de València i exconseller. El debat fou moderat per Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià.

 

La conversa permeté apuntar els elements necessaris per a fer possible el projecte d’una democràcia participativa, però també els problemes, obstacles, limitacions i dubtes, d’una manera positiva i alhora realista.

El nombrós públic assistent, que va deixar xicoteta la sala, i que en molts casos representava entitats i associacions, va poder fer també preguntes al conseller, expressar dubtes i peticions.

D’aquesta manera, Acció Cultural vol col·laborar, d’una banda, en facilitar marcs de diàleg i col·laboració amb les noves institucions valencianes; i de l’altra, permetre canals per a la proposta, no només de la nostra associació, sinó de tot l’associacionisme valencià.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de