50 cantants i grups de música i cultura popular participaran en la Festa per la Cultura a la plaça de bousAl Tall farà una col·laboració especial, i també comptarem amb grups joves com Smoking Souls

Durant els propers dies anirem ampliant la informació referent a músics, grups i altres col·laboracions

Ja s’han venut més de 1.400 entrades. L’organització recorda que l’aforament és limitat i recomana no esperar a comprar-les

El proper dissabte 23 d’abril tindrà lloc la Festa per la Cultura que Acció Cultural està organitzant a la plaça de bous de València. Recuperarem un espai públic, farem un reconeixement a les persones i grups que durant 20 anys han mantingut viva la flama de la llengua i la cultura malgrat censures i persecucions, visibilitzarem la importància que la llengua i la cultura ha de tenir en un projecte de societat valenciana que veritablement vulga ser oberta, moderna, plural i de futur i, a més, gaudirem d’un espectacle únic.

I serà únic per dues raons principals: perquè hi participaran una cinquantena de cantants i grups de música i cultura popular valencians –per tant, serà una representació molt completa de l’escena musical i cultural valenciana dels darrers 20 anys-, i perquè entre les col·laboracions n’hi haurà algunes de molt especials.

Com, per exemple, la del mític grup Al Tall, que tindrà una intervenció molt destacable, que significarà el seu retorn per un dia, per compartir amb nosaltres l’alegria de la recuperació de la plaça de bous. Amb Al Tall, a més, reconeixerem la tasca dels pioners de la nostra música i una trajectòria professional de qualitat i d’èxit.

Però en la Festa per la Cultura també comptarem amb la col·laboració de propostes més joves i actuals, com és la que significa Smoking Souls, un dels representants de la renovació generacional i de la nova saba de la nostra música. Per al grup també serà un dia per a recordar. Smoking souls son un grup que va creixent en força desde la Marina Alta. Una proposta diferent del rock del que estem acostumats. 

D’altra banda, la venda d’entrades continua a bon ritme: a dia d’avui ja són més de 1.400 les entrades venudes, tot i que encara falta gairebé un mes. Així que, davant l’obligatòria limitació d’aforament, us recomanem que no espereu i que adquiriu ja la vostra entrada (podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç).


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació