Miquel Gil i Pau Alabajos seran a la Festa per la culturaEsgotades les entrades d’accés a pista en la venda online

Als noms ja anunciats per a la Festa per la Cultura que tindrà lloc el dissabte 23 d’abril a la plaça de bous de València (Al Tall, Smoking Souls, Clara Andrés, Carles Belda, Amadeu Vidal, Carraixet, Aspencat, Lluís Llach i Feliu Ventura) ara s’afegeixen els de Miquel Gil i Pau Alabajos.

 

Pau Alabajos és un cantautor valencià que porta en actiu des de 2003, amb quatre treballs discogràfics en el mercat. Actualment és secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM), associació de músics i cantants del País Valencià. El 29 de setembre de 2012 es va celebrar al Palau de la Música de València un concert commemoratiu dels seus 10 anys de carrera musical. L’any 2016 ix a la llum L’amor i la ferocitat (Bureo Músiques, 2016), sisena aventura discogràfica de Pau, un CD enregistrat a Nashville (Tennessee) amb el productor nordamericà Brad Jones que marca un abans i un després en la seua discografia.

Miquel Gil és un cantant valencià, exmembre del grup Al Tall. En l’actualitat és una de les grans veus del panorama musical mediterrani. A les acaballes del 95, Miquel Gil inicia un nou camí, amb la seua veu com a ingredient principal. Els ritmes d’anada i tornada -van nàixer ací, anaren a Amèrica i tornaren, o a l’inrevés- amb sonoritat mediterrània bouzuki, llaüt, bandúrria, guitarra; havanera, rumba, colombiana… Com a resultat Buscando tu olor, amb la col·laboració d’Efrén López i de Vicent Sabater.

D’altra banda, aquest matí s’ha tancat la venda d’entrades de pista per internet, per exhauriment d’aquesta categoria d’entrades. Ara només queden disponibles les entrades de pista en paper que hi ha als punts físics de venda i, per internet i en paper, les entrades de graderia. Avui a més s’ha obert la venda de graderia accés C. Teniu tota la informació a Homenatge a València – Festa per la Cultura

L’organització insisteix en la recomanació que, a causa de la limitació de l’aforament, qui vulga assistir a la Festa per la Cultura, que compre ja l’entrada des d’aquest enllaç.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació